Promo

Klik hier voor de promo-film van Stunning Suzy

 

Voor meer foto’s, video’s en ander promo-materiaal verwijst Suzy je graag door naar haar eigen Facebookpagina:

www.facebook.com/stunningsuzy/photos

 

REVIEWS

“Stunning Suzy, een rock coverband uit het Nederlandse Horst mocht de laatste avond van de B4winterconcerts te Oosterzele inzetten. Een coverband om U tegen te zeggen. Vele malen zag ik deze band reeds maar voor de massa waren ze onbekend. Na gisteravond niet meer. Zelden zie je zo’n drijvende muzikale kracht op het podium en dit met een zangeres die er even “lekker” uit ziet dan ze zingt. Jeugdige maar uitstekende muzikanten brachten een vlotte en rocky set. Wie zie je eigenlijk “Rocky mountain way” spelen en dit op zo’n manier dat je niet anders kan dan meebrullen. Nogmaals dank voor de geweldige avond en ik weet zeker dat onze wegen elkaar nog zullen kruisen.”
Marc de Clercq, organisatie B4 Winterconcerts Oosterzele (BEL)


“Geweldige band. Gezien bij de Gentse Feesten, volle bak ambiance.”

Jose Dirven


“Stunning Suzy, een Nederlandse coverband van hoog niveau stond gisteren op de Korenmarkt. Dat deze jongens en meisje zich altijd amuseren kon het talrijke publiek wel zien en horen dan dan ook prompt meezong met covers zoals ‘Born to be wild’, ‘Whole lotta love’, ‘So lonely’ en het wondermooie ‘The river’. Nederlandse Limburgers weten hoe een feestje te bouwen zo is gebleken.”

Marc de Clercq, fotograaf Gentse Feesten (BEL)


“Jullie zijn wat mij betreft een van de betere coverbands die ik ooit gezien heb en dat zijn er veel. Had van jullie wat opnamen gemaakt en aan verschillende mensen laten zien en we waren het er allemaal over eens, TOP band. Het mooie is het soort muziek, die hoor je niet meer zo veel dat is jammer genoeg zo, daarom gaan jullie maar door met wat jullie nu doen!”

Andre van Busssel


“Alleen maar lovende reacties gehad over jullie!“

Sten Hoeijmakers, OJC Canix

Karin2

Wij danken onze fotografen Marcel, Piet en Marc voor de vele mooie foto’s die ze van Suzy gemaakt hebben. Geef eens een bezoekje aan hun websites:

http://www.hakvoortfotografie.nl/
https://www.facebook.com/piet.vandenbekerom
https://www.facebook.com/marc.declercq.545

 

Logo